Tarsus Ticaret Borsası yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Akdeniz Bölgesi İstişare Toplantısına Katıldı.
22 Nisan 2025 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde M. Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında Akdeniz Bölgesinde faaliyet gösteren Oda ve Borsaların Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımıyla Akdeniz Bölgesi İstişare Toplantısı düzenlendi.
Düzenlenen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanları kurumlarını ve üyelerini temsilen görüş öneri ve sorun bildirimlerinde bulundular.
Toplantıya Tarsus Ticaret Borsasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke iştirak etti. Başkan Teke, toplantıda 6 ayrı başlıktan oluşan raporunu sundu.
Borsa Başkan Teke’nin toplantı gündemine taşıdığı konular;
“İklim değişikliği, zamansız ve yetersiz yağışlar tarımdaki gücümüzü azaltıyor”
“Tarımda İşçi Sorunumuz çok fazla”
“İşgücü ithaline ihtiyaç duyar hale geldik”
“Tarımsal yatırımlar, çiftçinin ürününün daha değerli hale gelmesi için kullanılmalı. “
“Zirai Don”
“İhracatta Analiz Sorunu”.
Başkan Teke toplantı sonrası yaptığı açıklamada toplantı gündemine taşıdıkları her konunun ayrı ayrı takipçisi olacaklarını gündeme taşıdıkları konularla ilgili detaylı analiz ve çözüm önerileri içeren raporu da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğİ'ne teslim edildiğini belirtti.
0 Yorumlar